Restaurant

I restauranten vår (åpen man-tors 15-20, fredag og lørdag 15-22) har vi 24 sitteplasser i en liten og intim del av hotellet. Vi har en variert og smakfull a la carte meny å tilby, med retter som er både tradisjonelle og smakfulle -basert på lokale råvarer. Øyvind brenner for hjemmelaget mat, og legger vekt på at det som blir servert er ferskvare produsert på hotellets eget kjøkken. Det finnes også noen enklere retter på snaddermenyen, bl.a Dølburgeren basert på saftig viltburger fra Fjellgarden Hovden med tilbehør. Her finner du også vår egen Club Sandwich i veganer variant om du ønsker.

Konferanserom

Dølen Hotel er et utmerket sted å legge årsmøter, kurs - konferanse og teambuilding for din bedrift eller organisasjon. Vi har et eget møterom med plass til inntil 50 stk deltagere. Her er det tilgang på lerret og projector. Møterommet ligger mot elven og har direkte utgang til vår terrasse Solsiden. Kanskje ønsker dere pausematen servert ute i solen med utsikt mot vakre Otra? Vi løser det meste. Kontakt oss for skreddersøm på møtepakker.

Bryllupshotell

Dølen Hotel med sin idylliske beliggenhent med egen strandlinje og en koselig hotellhage vil gi dere den perfekte rammen rundt den store dagen. Når vi har bryllup på huset er hele hotellet reservert for gjester, slektninger og venner. Sammen legger vi en detaljert plan for dagen - og vi strekker oss langt for å gi dere akkurat det drømmebryllupet dere ønsker. Vårt ønske er at Bryllupshotellet skal bli deres for en helg. Her skal dere selv komme og dekorere om dere ønsker, gjestene deres skal få mulighet til å bo sammen og bruke stuene og området gjennom hele helgen som sitt eget. For oss er helgene med bryllup som å få besøk av en stor familie og vi legger vekt på at også dagen før og etter bryllupet skal gi minner for livet. Ta kontakt og fortell oss hva dere drømmer om - så skal vi gjøre vårt for at ønsker blir oppfylt.