Arrangementer

Velkommen til et nytt år på Dølen Hotel!

I 2020 feirer vi at hotellet vårt er 100 år gammet - og det er duket for en rekke fantastiske konserter, arrangementer og kulturelle opplevelser av ymse slag. 

Vi starter med jazzkonsert 30 januar på kulturscenen i regi av Dølen Konsertserie jazzklubb- og deretter går det slag i slag hver mnd gjennom året. Følg vår oversikt her og på facebook og sikre deg billetter før det blir utsolgt.

Vi sees!

Hilde Louise Orchestra billetter: www.tikkio.com

Hilde Louise Orchestra billetter: www.tikkio.com

  • 19.09.2020 22:00
Hun er sanger, skuespiller, revyartist, låtskriver, leken, vakker, sensuell, humoristisk, boblende, temperamentsfull, ettertenksom, seriøs, dyktig, kort sagt levende! Sammen med sitt knallsterke og faste band vil hun fange, fenge og forføre oss. Velkommen! Hilde Louise, vokal, Anders Aarum, piano, Sven Erik Martinsen, gitar, Jens Fossum, bass, Hermund Nygård, trommer.
Elin Rosseland Kvartett - billetter i døra. Medlem kr 75/ord. kr 150

Elin Rosseland Kvartett - billetter i døra. Medlem kr 75/ord. kr 150

  • 24.09.2020 20:00
I kvartetten sin har Elin Rosseland med seg tre strålende musikere som mestrer hele spekteret fra det vakkert lyriske til det dynamiske og ekspressive. Helge Lien på piano og Knut Aalefjær på trommer utgjorde to tredjedeler av originalbesetningen i Helge Lien trio. Den akustiske bassen trakteres av Johannes Eick som har samarbeidet med Elin Rosseland siden 80-tallet og som også har vært en del av Vigleik Storaas trio. Sterkere musikalsk mannskap skal man lete lenge etter! Musikken hun presenterer med bandet sitt på denne turnéen er melodiøs i et åpent instrumentalt/vokalt samspill med rikelig plass til improvisasjon og samtidig med faste rammer. Tekstene er på norsk og engelsk. Elin Rosseland – vokal, Helge Lien – piano, Johannes Eick – bass, Knut Aalefjær – trommer.
Knut Reiersrud solo - billetter www.tikkio.com

Knut Reiersrud solo - billetter www.tikkio.com

  • 25.09.2020 20:00
Knut Reiersrud med frie tøyler som soloartist; akkurat slik denne legendariske komponisten og gitaristen bør nytes live når han besøker Dølen Kulturscene for første gang fredag 25 september 2020! Ordet musikksjanger mister sin mening når Knut spiller og grensene for hva man trodde var mulig å få til med en gitar flyttes. Knut Reiersrud kan se tilbake på en lang karriere og har spilt på rundt tre hundre plateutgivelser. Blant artistene han har samarbeidet med er legender som Buddy Guy, Otis Rush, David Lindely, Rick Danko, og Dr John, samt et stort antall norske artister. Gjør deg klar til en magisk opplevelse denne høstkvelden på Dølen Hotel - finn gjerne noen å dele den med. Sweet memories are about to be made! Men vær rask; kun 50 billetter legges ut for salg, ingen i døra - kun forhåndssalg! Inngang fra 18:00 konsertstart 20:00 Se mindre
Hanna Paulsberg Consept - billetter i døra medl.kr 75/ord.kr 150

Hanna Paulsberg Consept - billetter i døra medl.kr 75/ord.kr 150

  • 14.10.2020 20:00
Bandet består av en perlerad av musikere fra den nye generasjonen. Med røttene dypt plantet i jazzhistorien, og en tone som minner om storheter som Stan Getz og Dexter Gordon, lager og formidler Hanna Paulsberg musikk som føles som om den tilhører samtiden. Historien ligger i hvert inn- og utpust, og i hver eneste tone, men opplevelsen man får som lytter er at alt kan skje og at det skjer her og nå. Dette er støvfri musikk, fra et enormt dynamisk band, som veksler mellom innsmigrende melodilinjer og befriende energisk kraft. Hanna Paulsberg (Saksofon) Oscar Grönberg (Piano) Trygve Waldemar Fiske (Bass) Hans Hulbækmo (Trommer). Inngang fra kl 19 konsertstart kl 20
Emmeluth`s Amoeba - billetter i døra. Medl.kr 75/ord kr 150

Emmeluth`s Amoeba - billetter i døra. Medl.kr 75/ord kr 150

  • 13.11.2020 20:00
Det grensesprengende bandet Emmeluth´s Amoeba er en fengslende og eksloplosiv jazzkvartett som beveger seg mellom det arrangerte og improviserte. Den dansk/norske kvartetten består av noen av Nordens mest spennende musikere. Hver for seg har musikerne fartstid i grupper som Efterklang, Megalodon Collective, Thurston Moore Group, PNL Large Unit og Aperture, for å nevne noen. I spissen av bandet finner vi den formidable bandlederen og komponisten Signe Emmeluth som springer ut av jazzlinja ved NTNU. Kvartetten slapp sitt andre album i 2019 og fikk en rekke gode anmeldelser. Auden Vinger i Dagens Næringsliv sier blant annet: "Når Signe Emmeluth blåser i hornet, så lytter man...det er jo skikkelig intensivt svingende weltschmerz i en av årets friskeste låter «Lyons»." Bandet har turnert flittig de siste årene og har vært å se på bl.a Nattjazz, Copenhagen Jazz Festival og Antwerpens Summer Bummer Festival.Signe Emmeluth – saksofon. Bandleder og komponist Oscar Grönberg – piano Karl Bjorå – gitar Ole Mofjell – trommer
Julejazzen - storbandaften. Billetter i døra medl kr 75/ord kr 150

Julejazzen - storbandaften. Billetter i døra medl kr 75/ord kr 150

  • 04.09.2020 12:32
Dølen Konsertserie inviterer igjen til en sensasjonell sesongavslutning på høstprogrammet. Julejazz med storband og de beste julesviskene som finnes, servert på en seng av lokale og perifere musikere med en touch av sax og trompet. Til dessert blir det i år som i fjor- herlig sosialt samvær i baren i hht gjeldende smittevernregulativ- med selvskryt og juleglede on the side.